Welkom op de website

van Lagottokennel

"di Sole e Terra"

 

 

 

In de ban van de Lagotto gekomen, nemen we je graag mee op een tochtje door onze Lagottowereld. Ondertussen is die besmetting zich alleen maar dieper gaan nestelen en is de Lagotto Romagnolo nog talrijker en meer deel van ons gezin gaan uitmaken.

Wij hebben op de eerste plaats Lagotti als huisdieren die samen met ons leven. Vandaar dat hun initieel karakter zeer belangrijk is in combinatie met een sociale opvoeding en stevige gehoorzaamheid. Ze leven samen met volwassenen en kinderen.

 

 

 

 

Onze honden beantwoorden aan de rasstandaard wat we laten bevestigen op tentoonstellingen waar ze alle goedgekeurd zijn met een score uitmuntend en dus tegelijk toegelaten tot het fokken onder de reglementen van Sint-Hubertus. Hun gezondheid wordt onder controle gehouden door gezonde voeding zonder snoepjes, een goede verzorging en de gepaste beweging. Het werkkarakter van de Lagotto willen we graag bewaard zien door ze te trainen op truffelzoeken en op watergewenning. Daarnaast zijn ze vertrouwd met stevige wandelingen in bos, veld, duinen, strand en bergen. Hoewel we ze graag in onze direkte omgeving hebben, zijn schoothondjes aan ons niet besteed.

 

 

De Lagotto bracht ons ook in contact met heel wat nieuwe mensen en vrienden zowel in België als in het buitenland. Zoals de afgelopen jaren blijven we Lagottokandidaten en - liefhebbers bijstaan met raad over de Lagotto in het algemeen, de aanschaf, de fokkerij, de voeding. Ook de rasstandaard, de vachtverzorging, het karakter en de oorsprong van de Lagotto komen hier aan bod.

 

 

Wil je niet het gevaar lopen door het Lagottovirus te worden besmet, sluit dan deze pagina. Zoniet, ga verder.

 

Leven zonder hond kan, maar het dient tot niets.

Leven zonder Lagotto kan gewoonweg niet.

 

00/32/(0)476/79.06.37

lagotto@telenet.be